Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ φτάνουν αρκετές πληροφορίες για την εξωγηπεδική ζωή του Μίροσλαβ Στοχ και έχουν αρχίσει να την ανησυχούν, ενώ ετοιμάζεται να σκληρύνει τη στάση της προς τον παίκτη.

Το ντεφορμάρισα του Μίροσλαβ Στοχ έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους διοικούντες τον δικέφαλο, οι οποίοι ψάχνουν έναν τρόπο για να τον... συνεφέρουν! Ο Χουμπ Στέφενς σκέφτεται σοβαρά τον ενδεχόμενο να τον αφήσει εκτός 11άδας για ένα διάστημα προκειμένου να τον «ταρακουνήσει», ενώ και οι άνθρωποι της διοίκησης ετοιμάζονται να σκληρύνουν τη στάση τους.

Όπως αναφέρει η Μetrosport, στα αυτιά τους φτάνουν αρκετές πληροφορίες για κακή εξωγηπεδική ζωή και... νυχτοπερπατήματα και πλέον έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις πληροφορίες αυτές ώστε να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

 Παράλληλα, μετά τα παιχνίδι της Σλοβακίας με την Πολωνία και το Γιβραλτάρ, αναμένεται να του μιλήσουν και να ακούσουν τα όσα έχει να τους πει, κάνοντας του παράλληλα αυστηρές συστάσεις για το τι επιτρέπεται να κάνει και τι όχι ως παίκτης του ΠΑΟΚ...