Στην απόφαση να συνεδριάσει εκτάκτως το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Τρίτη 16/11 προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή το εξώδικο του Παναθηναϊκού και την εντολή του Αθλητικού Εισαγγελέα να λάβει τα ηχογραφημένα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης. Παρουσία Πατέρα το Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 11.11.2010, η θέση της Super League παραμένει σταθερή σε όσα αποτυπώθηκαν κατά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού της ίδιας μέρας και ο Πρόεδρος αυτού θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 16.11 με αποκλειστικό θέμα τα αιτήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ».

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 11/11 η Σούπερ Λίγκα απάντησε στο αίτημα του Παναθηναϊκού τονίζοντας τα εξής:

«…Σχετικά, τέλος, με τα αντίγραφα των πρακτικών που αιτείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καθώς η διατύπωση των συνομιλιών στο Δ.Σ γίνεται κατόπιν συγκεκριμένων αποφάσεών του, το αίτημά της θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, υπόψη του ΔΣ, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο άρθρο 20 παράγραφος 7 του Καταστατικού της διοργανώτριας, προβλέπεται:

«Με ευθύνη του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ., τα πρακτικά κάθε συνεδριάσεως του Δ.Σ. διανέμονται αμελλητί σε όλα τα μέλη του με κάθε πρόσφορο μέσο, ιδία δε ηλεκτρονικά μέσα σε 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα συνεδριάσεως».

Για το τι ισχύει τελικά, η Σούπερ Λίγκα οφείλει μια εξήγηση…

Πάντως στην έκτακτη συνεδρίαση την προσεχή Τρίτη, το παρών θα δώσει πιθανότατα και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας. Κι αυτό, όσο να 'ναι, προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Δ.Σ.