Οι ομάδες που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου όλο και πληθαίνουν. Ποια είναι η θέση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός για τον πρώτο φετινό του σκόρερ;

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κατασταλάξει. Είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσουν τον Γενάρη, με δεδομένες τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ειδικά οι εμφανίσεις, η πορεία και η διαφαινόμενη πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ (ακόμα και η συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ), δεν επιτρέπουν στη διοίκηση ούτε καν να σκεφτεί την παραχώρηση του "πιστολέρο".

Αυτό που θα κάνουν οι Πειραιώτες είναι να περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να συζητήσουν με τους υποψήφιους μνηστήρες. Στο λιμάνι γνωρίζουν καλά ότι φέτος είναι η χρονιά του Μήτρογλου και αν ο ίδιος ο επιθετικός φανεί θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει "μετανάστης", η βασική του προετοιμασία εν όψει της σεζόν 2014-15, θα γίνει με τα χρώματα άλλης ομάδας της Ευρώπης. Μεγάλης ομάδας.

Οι όποιες κινήσεις φυσικά, θα γίνουν από την πλευρά του Ολυμπιακού πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, διότι οι κίνδυνοι πάντοτε ελοχεύουν.

Χ.