Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να βάλει τον Κοτσόλη αντί του Καπίνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κι ο λόγος ήταν ότι ήθελε να «τσιτώσει» τον νεαρό γκολκίπερ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης αποδείχθηκε μοιραίος για το Τριφύλλι, αφού από δική του λάθος έξοδο -σε συνδυασμό με κακή συνεννόηση με τους αμυντικούς του- προήλθε το γκολ της ισοφάρισης για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η παρουσία του ωστόσο στο βασικό σχήμα προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά και δημιουργήθηκαν φήμες για πιθανό πειθαρχικό παράπτωμα του Καπίνο. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και ο λόγος που ο Αναστασίου τον άφησε στον πάγκο ήταν γιατί είχε διακρίνει έλλειψη συγκέντρωσης κι έντασης στις προπονήσεις, σύμφωνα με το «Goal».

Έτσι θέλησε να τον αφήσει εκτός για να τον πεισμώσει και να του δείξει ότι χωρίς σκληρή δουλειά δεν είναι τίποτα δεδομένο. Ούτως ή άλλως προόριζε να ξεκινήσει τον Κοτσόλη για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ηρακλή Ψαχνών και βρήκε την ευκαιρία να του δώσει από χθες χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα ο 40χρονος τεχνικός είχε ανακοινώσει την απόφασή του στους δύο τερματοφύλακες από το πρωί του Σαββάτου.