Φέτος είναι η χρονιά του. Ο Κώστας Μήτρογλου σπάει όλα τα κοντέρ, κάνει όλα τα δίχτυα να "σπαρταρούν" από τα διαδοχικά γκολ του και επόμενο είναι πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να τον κοιτάζουν με... καλό σκοπό.

Η διοίκηση, μάλιστα, του Ολυμπιακού φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει τόσο σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του διεθνή φορ, όσο και της ρήτρας, η οποία θα φθάνει πλέον τα 10 εκατ. ευρώ (από τα 7 που είναι σήμερα).

Τι λέει, όμως, ο ίδιος ο Μητρογκόλ; Η απάντηση είναι η εξής, σε όσους προσεγγίζουν τον ίδιο και το περιβάλλον του: συνεχίζει με... κλειστά τα αυτιά του. Ο Μήτρογλου νιώθει ήδη ικανοποιημένος και κολακευμένος από το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων, αλλά και από την αναγνώριση της προσφοράς του από τους "ερυθρόλευκους".

Αυτό το τελευταίο είναι που κρατάει ο διεθνής επιθετικός. Το γεγονός ότι νιώθει πολύ καλά στον Πειραιά και γι' αυτό δεν "ψάχνεται" και δεν εκβιάζει τη μεταγραφή, αλλά και το ότι αν έρθει συγκεκριμένη πρόταση στα γραφεία των πρωταθλητών, οι δύο πλευρές -αυτή του ποδοσφαιριστή και η ομάδα- θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν από κοινού.

Christiano