Μια παλιά ιστορία με τον ύμνο του Παναθηναϊκού ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Οι κληρονόμοι των Γιώργου Μουζάκη και Γιώργου Οικονομίδη, που το 1959 συνέθεσαν τον «πράσινο» ύμνο, ζητούν εδώ και χρόνια χρήματα από την ΠΑΕ ΠΑΟ, υποστηρίζοντας πως το «τριφύλλι» εκμεταλλεύεται εμπορικά το «τραγούδι» για το οποίο οι ίδιο έχουν πνευματικά δικαιώματα!

Η ιστορία ξεκινά επί εποχής Γιώργου Βαρδινογιάννη και είναι χαρακτηριστικό πως σε κάποια παιχνίδια τότε δεν παιζόταν ο ύμνος, αλλά ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας! Ο κόσμος είχε αντιδράσει και το «σύλλογος μεγάλος...» επέστρεψε.

Όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε την ομάδα, οι κληρονόμοι των Μουζάκη - Οικονομίδη επανήλθαν και έθεσαν ξανά το θέμα, με τον Τζίγγερ να τους προσφέρει ένα μικρό ποσό, το οποίο και αρνήθηκαν.

Πλέον, το θέμα έχει προχωρήσει, καθώς οι κληρονόμοι έκαναν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Πάντως, η υπόθεση, που ήταν να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη, πήρε αναβολή καθώς, όπως είπε ο δικηγόρος τους στον Σάββα Λιβάνιο, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί -οικονομική- λύση.