current views are: 1

17 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση13:58

Η αλήθεια για τον Σκόκο

Γιατί επανήλθε το όνομα του Νάτσο Σκόκο στην επικαιρότητα;

Δημοσίευση 13:58’
αρθρο-newpost

Γιατί επανήλθε το όνομα του Νάτσο Σκόκο στην επικαιρότητα;

Ο Νάτσο Σκόκο άρεσε πάντα στον Ολυμπιακό. Από την εποχή, εννοείται, που ο Αργεντίνος μέσος φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Από τότε, έχουν “καταγραφεί” αρκετές προσπάθειες των “ερυθρολεύκων” να τον αποκτήσουν, με την υπόθεση, μάλιστα, να παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα. Ποτέ, δεν έγινε επίσημη κρούση των Πειραιωτών, είτε προς την ΑΕΚ, είτε τον καιρό που ο 28χρονος μέσος έπαιζε στην “αραπιά”.

Ακόμα και στη Νιούελς, απ’ ότι λέγεται, ο Ολυμπιακός επιχείρησε το μπάσιμο πέρυσι τον Ιανουάριο. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Σκόκο επικράτησε ο… ανεκπλήρωτος έρωτας. Ο λόγος; Καμιά από τις δύο πελυρές δεν πήρε τη μεγάλη απόφαση, ώστε να παρακινήσει τον “απέναντι”.

Κάπως έτσι είναι και τώρα τα πράγματα. Ποδοσφαιριστές σαν τον Νάτσο Σκόκο, δεν περνούν απαρατήρητοι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλο τον κόσμο.

Από αυτό το σενάριο, ωστόσο, έως το ενδιαφέρον των πρωταθλητών, και μάλιστα έμπρακτο, η απόσταση δεν είναι μικρή. Όπως μικρό δεν είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν παιχνίδια που μένουν στον πάγκο είτε ο Τσόρι, είτε ο Σαβιόλα! Παρόλα αυτά, επειδή καπνός χωρίς φωτιά είναι δύσκολο να υπάρξει, το καλοκαίρι μην αποκλείσετε τίποτα.

Christiano


σχετικα αρθρα