Σε συνεχή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό είναι τις τελευταίες ημέρες η πλευρά του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Από 1 έως 3 Γενάρη οι τελικές εξελίξεις για το μέλλον του.

Οι Εργοτέλης, Πλατανιάς και Άρης είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που θέλουν διακαώς τον Βλαχοδήμο για εξάμηνο δανεισμό. Ο παίκτης από μέρους του είναι σε... αναμμένα κάρβουνα καθότι επιζητά να κλείσει άμεσα σε έναν σύλλογο όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό του να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να ξαναπαίξει εκεί ποδόσφαιρο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Βλαχοδήμο, Άουγκσμπουργκ και Ολυμπιακό είναι σε πλήρη εξέλιξη έτσι ώστε ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Από την Γερμανία άλλωστε δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

Την δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός χαφ εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει στην διάθεσή του. Σύντομα θα κατασταλάξει σε εκείνη που αυτός θα θεωρήσει ως την καλύτερη δυνατή. Εκτός των άλλων ο Βλαχοδήμος επιδιώκει την επάνοδό του στο ελληνικό πρωτάθλημα για να μπορεί να παρακολουθείται πιο στενά και πιο εύκολα από τον Ολυμπιακό.

Από την 1η έως τις 3 Γενάρη το αργότερο θα έχει κριθεί το που τελικώς θα κλείσει ως δανεικός ο παίκτης. Για τον Βλαχοδήμο το πιο σπουδαίο είναι να πάει σε ένα σωματείο όπου θα έχει επαρκή χρόνο αλλά και την δυνατότητα να αναδείξει τα ποδοσφαιρικά του προσόντα και να κάνει μία νέα αρχή.

Τα... φάουλ της Άουγκσμπουργκ

Στην Άουγκσμπουργκ πάντως ακόμα αναζητούν το τι δεν πήγε καλά με την περίπτωση του Βλαχοδήμου και δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε και του αναλογούσαν. Το περασμένο καλοκαίρι ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας αλλά και ο άνθρωπος που είναι αρμόδιος για τις μεταγραφές έβαζαν το χέρι τους στην... φωτιά για τον Έλληνα άσο.

Οι δύο εισηγήσεις τους έφεραν τον παίκτη στην Γερμανία και σε ένα γνώριμό του περιβάλλον. Ο Βλαχοδήμος όμως έπεσε πάνω σε έναν τεχνικό που δεν τον πίστεψε ιδιαίτερα και ενώ είχε και ατυχίες με τραυματισμούς στο διάστημα της παραμονής του στην Άουγκσμπουργκ.

Όπως και να έχει η γερμανική ομάδα έδειξε ανεπάρκεια στον αγωνιστικό χειρισμό της περίπτωσής του, καθώς όταν κάνει ένας σύλλογος τόση προσπάθεια για να πάρει έναν παίκτη τουλάχιστον θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη και μαζί την δυνατότητα να παρουσιάσει τα αγωνιστικά δείγματα γραφής του...

Ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ πάντως βρήκε... πάτημα και στο γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβόλαιο του Βλαχοδήμου δεν υπήρχε όρος για έναν δεδομένο αριθμό συμμετοχών με την φανέλα της ομάδας. Οπότε δεν ήταν υποχρεωμένος να δώσει συγκεκριμένα ματς στον παίκτη.