Δεν είναι και λίγο να φτάνει στα αυτιά του σκύλου η πληροφορία ότι στη διοίκηση του Παναθηναϊκού (σε συνεργασία, πάντα, με Αναστασίου και Νταμπίζα) σκέφτονται πολύ σοβαρά να διακόψουν τον δανεισμό βασικού παίκτη. Και να τον στείλουν πίσω στην ομάδα του!

Σε ποιον παίκτη αναφερόμαστε; ΣτονΓκόρντον Σίλντενφελντ! Ο Κροάτης άσος δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του, το διάστημα που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο Τριφύλλι τα έχουν βάλει κάτω όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Ντιναμό Μόσχας!

Από βασικός, δηλαδή, μπορεί να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει! Δεν μιλάμε για κάτι οριστικό, κάθε άλλο... Απλώς αναφέρουμε τι έπιασε η μύτη του σκύλου, για το μέλλον του Κροάτη. Υπάρχουν πολλές παράμετροι, άλλωστε, για να προχωρήσει ένα θέμα σαν αυτό, καθώς δεν μπορεί να λήξει ένας δανεισμός απλώς και μόνο επειδή το θέλει η μία από τις πλευρές που συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι για συνεργασία (παίκτης, Ντιναμό, Παναθηναϊκός).

Αν, όμως, βρεθεί μία καλή και ποιοτική λύση για τα στόπερ και γίνει μία κουβέντα με τον παίκτη και την ομάδα του και υπάρξει θετικό κλίμα, μην αποκλείσετε τίποτα...