Ένα κάρο ονόματα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό. Μπορεί από το Λιμάνι να λένε επισήμως ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή τον Γενάρη, εκτός απ΄ αυτή του Πελέ, αλλά οι φερόμενοι ως υποψήφιοι στόχοι των "ερυθρόλευκων" ολοένα και αυξάνονται.

Απ΄ όλoυς τους ποδοσφαιριστές που ...κάνουν παρέλαση αυτόν τον καιρό στον Τύπο, μόνο μία είναι η περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τους πρωταθλητές. Πρόκεται για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ! 

Είναι μέσος (6-8άρι), 22 ετών και ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι. Το όνομά του γράφτηκε πρόσφατα για τον Ολυμπιακό και ο σκύλος έμαθε από έγκυρη πηγή ότι όντως αυτός ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ έχει μάνατζερ τον περίφημο Σέλουκ, που τον πήγε από το 2007 στη Σίτι θεωρώντας ότι είναι ο "νέος Γιάγια Τουρέ". Ο νεαρός χαφ δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και παίζει όλα αυτά τα χρόνια δανεικός σε μικρούς συλλόγους. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας και θεωρείται ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο.

Αν στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να κάνουν τελικά μεταγραφή, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν την περίπτωση του Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ, αν και το πιο πιθανό είναι να τον εξετάσουν για το καλοκαίρι.