Θέμα από το... πουθενά ενδέχεται να δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα στον Παναθηναϊκό, καθώς το μέλλον στην ομάδα ενός πολύ καλού του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στον αέρα!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τάσο Λαγό, η ανανέωση του οποίου... τραβάει, καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον νεαρό άσο και περιμένουν την απάντησή του μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο παίκτης θέλει ένα καλύτερο συμβόλαιο και αναμένει την αντιπρόταση.

Ο 22χρονος χαφ πάντως πραγματοποιεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και για αυτό θεωρεί πως αξίζει να πάρει «καλά λεφτά», ενώ ήδη έχει ενημερωθεί πως υπάρχουν ομάδες που τον... γλυκοκοιτάνε! Άλλωστε, εφόσον το συμβόλαιό του έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο, ο Λαγός μπορεί να συζητάει με όποια ομάδα θέλει.

Μάλιστα, υπάρχουν ήδη δύο πολύ δυνατές ομάδες που έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον άσο του Παναθηναϊκό! Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να είναι... ξετρελαμένος με τον μικρό.

Βέβαια, κανένας από τους δύο συλλόγους δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση όσο είναι σε διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟ, αφού οι Σαββίδης και Μελισσανίδης δεν θέλουν να μπουν... σφήνα!