current views are: 1

17 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση15:31

Παίκτης από τη Μάντσεστερ για τον ΠΑΟΚ

Πάει για μεγάλα ψάρια ο Ιβάν Σαββίδης! 

Δημοσίευση 15:31’
αρθρο-newpost

Πάει για μεγάλα ψάρια ο Ιβάν Σαββίδης! 

Πάει για μεγάλα ψάρια ο Ιβάν Σαββίδης

Η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει. Ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε όλες τις γραμμές. Μετά την απόκτηση του Μαντούρο και τουΜάρτενς, που καλύπτουν το χώρο του κέντρου, οι “ασπρόμαυροι” πάνε για ενίσχυση σε άμυνα και επίθεση.

Οι προτάσεις πέφτουν στον ΠΑΟΚ βροχή και τα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τον Δικέφαλο είναι πάρα πολλά. Ένας ποδοσφαιριστής που προτάθηκε τελευταία στους “ασπρόμαυρους” είναι ο Ντέντρικ Μπογιάτα.

Πρόκειται για τον 23χρονο Βέλγο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι που το καλοκαίρι μένειελεύθερος. Ο Μπογιάτα είναι υψηλόσωμος (1,88 μ.) και δυναμικός αμυντικός που δεν φημίζεται, πάντως, για την τεχνική του. Παίζει στη Σίτι από το 2009 (11 συμμετοχές, 1γκολ) και τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε δανεικός στην Μπόλτον (14 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ τη σεζόν 2012-2013 στην Τβέντε (8 συμμετοχές).

Ο Μπογιάτα, που μπορεί να αγωνισθεί και ωςδεξιός μπακ, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου και μετράει μία συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα της χώρας του.

Γιατί, όμως, μπορεί να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ; Αν ο Χουμπ Στέφενς εγκρίνει τον νεαρό αμυντικό, υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει το deal. Ο παίκτης ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ (“Eleven”) με τους συμπατριώτες του Μάρτενς (που ήδη αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ) και Φόσεν, που έχει γραφτεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Δικέφαλου για την επίθεση. Οπότε υπάρχουν οι “άκρες” για να προχωρήσει του νεαρού Βέλγου στον ΠΑΟΚ σε περίπτωση, βέβαια, που δώσει το “ΟΚ” ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


σχετικα αρθρα