current views are: 1

18 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση08:18

Ύπνος για ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, σε ΠΑΟ ή ΑΕΚ ο παικταράς!

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. 

Δημοσίευση 08:18’
αρθρο-newpost

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. 

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος. Γρήγορος, τεχνίτης, δημιουργός και σκόρερ. Έχει πάρει από το χεράκι την ομάδα του και με 6 γκολ και 7 ασίστ τη διατηρεί στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο τύπος παίζει μπαλάρα και είναι θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα. 

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χοσέ Μαρία Κάσες, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει “γυαλίσει” σε πολλές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Μπεσίκτας τον παρακολουθεί στενά και στην Τουρκία γράφουν ότι μπορεί να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της. Καλό είναι, βέβαια, να κρατάμε μικρό καλάθι με τα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα γιατί τις περισσότερες φορές δεν έχουν ίχνος αλήθειας.

Η πληροφορία, όμως, είναι γκαραντί και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Καρατσεκαρισμένο είναι ότι δύο ελληνικές ομάδες έχουν “ενοχλήσει” ήδη τον Πανθρακικό και έχουν του έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον βιρτουόζο Ισπανό. Ποιες είναι, όμως, αυτές οι ομάδες;

Στη μανατζερική πιάτσα γνωρίζουν καλά πως ο Κάσες είναι μεγάλη λατρεία του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Νίκου Νταμπίζα. Καψούρα έχουν οι δύο τους για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και θα τον ήθελαν σίγουρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα. Και οι δύο ομάδες, άλλωστε, ξεψαχνίζουν την ελληνική αγορά και δείχνουν προτίμηση σε καλούς ποδοσφαιριστές που δεν κοστίζουν. Και ο Κάσες είναι μια τέτοια περίπτωση.

Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα του Πανθρακικού για τον Ισπανό άσο που βγάζει μάτια φέτος στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες μπορεί να κινούνται με άκρα μυστικότητα για να κλείσουν τον παίκτη προκειμένου να προλάβουν και τους έτερους μνηστήρες.

Μην ξεχνάμε ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, έχουν μεγαλύτερη οικονομική δύναμη και καλύτερες “άκρες”, για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στη Σούπερ Λίγκα. Αν, λοιπόν, γίνουν γνωστές οι κινήσεις τους, δεν θα έχουν τύχη απέναντι στους πανίσχυρους Μαρινάκη και Σαββίδη, ή τουλάχιστον το έργο τους θα γίνει πολύ πιο δύσκολο.Ο Κάσες γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1986 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ πραγματοποιώντας σε ηλικία 17 ετών του ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το 2005 εγκαταλείπει τα “κίτρινα υποβρύχια” για την Τεράσα, η συνέχεια τον βρίσκει σε Οριουέλα, Εϊμπάρ, τη β΄ ομάδα της Βαλένθια και τη Γρανάδα.

Η τελευταία τον παραχώρησε δανεικό στην Κάντιθ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ίδια μορφή σε Μιράντες και Αλκογιάνο έχοντας 25 εμφανίσεις και 5 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2003 αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στη Φινλανδία κατακτώντας τη 2η θέση.

Ο Ισπανός άσος είχε εντοπιστεί από τον Πανθρακικό από το 2012, αλλά τότε δεν κατάφερε να τον φέρει στην Ελλάδα. Ο παίκτης ήταν επιλογή του Σάββα Παντελίδη, με παράγοντα της ομάδας της Κομοτηνής, να του τηλεφωνεί πρόσφατα για τον ευχαριστήσει για την ανακάλυψή του!


σχετικα αρθρα