Στη σημασία που έχει για τον Αρη η νίκη στην κυριακάτικη, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο τεχνικός των "κίτρινων" τοποθετήθηκε σήμερα για το παιχνίδι στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου, ο Αρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι της Κυριακής βέβαια υπάρχει κι ένα μειονέκτημα για εμάς, αυτό των άδειων κερκίδων. Προσωπικά στο πρώτο μου παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" θα ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο, καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι δύναμη του Αρη είναι ο κόσμος του. Με δεδομένη την τιμωρία, για να το ζήσουμε αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Η απουσία, όμως, του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας».

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Τραυματίες είναι οι Μιχάλης Σηφάκης, Σάκης Πρίττας, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και τιμωρημένος ο Κρίστι Βανγκέλι.

Διευκρινίστηκε, εξάλλου, σήμερα από την ΠΑΕ Αρης πως ουδέποτε είχε ευθύνη για τη μη συμμετοχή στο ισπανικό πρωτάθλημα του Φρανθίσκο Χαβίτο. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις και... τοποθετήσεις -που τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα οδήγησαν σε απόλυτη παραπληροφόρηση το φίλαθλο κοινό- αναφορικά με υποτιθέμενη ευθύνη της ΠΑΕ Αρης στο θέμα της μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή μας Φρανθίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λακορούνια και την μη συμμετοχή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Αρης θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω: Η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ, στην Ισπανική Ομοσπονδία, στην Ντεπορτίβο και την ΠΑΕ Αρης την απόφαση που έλαβαν τα αρμόδια όργανά της στις 11 Μαρτίου με αριθμό 11-00659/ΤΜS 24723. Στην 12σελιδη συνολικά απόφαση αναφέρονται τα 5 σημεία για τα οποία η ΠΑΕ Αρης δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και πως το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας».