Από την πλευρά της, η ΑΕΚ χάλασε πριν από λίγες τη... φιέστα πρόκρισης που ετοίμαζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σήμερα, βεβαίως, έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα που είναι σαφέστατα ανώτερη από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, όμως το θετικό για τους "κιτρινόμαυρους" είναι ότι πάνε στο φαληρικό γήπεδο χωρίς άγχος.

Αν κερδίσουν, θα έχουν προσφέρουν μία ακόμη μεγάλη χαρά στους φίλους τους και θα κάνουν ένα επιπλέον θετικό βήμα προς τα play offs, αν όχι δεν θα έρθει και η καταστροφή.

Το πρόβλημα για τον Χιμένεθ είναι ότι θα αναγκαστεί να παρατάξει την Ένωση χωρίς τέσσερις βασικούς του.

Οι Δέλλας, Μπλάνκο, Μάκος και Καράμπελας επέστρεψαν με τραυματισμούς από τη Θεσσαλονίκη και αναγκαστικά έμειναν εκτός αποστολής.

Και το ερώτημα είναι πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει απόψε τους "ερυθρόλευκους".

Η λογική λέει, ότι παρά τις απουσίες θα διατηρήσει το 4-3-1-2, με τον Σάχα να υπερασπίζεται τα γκολπόστ και τους Λαγό (αριστερά), Γεωργέα (δεξιά), Ματέος- Μανωλά (στόπερ) να αγωνίζονται στην άμυνα. Μπροστά τους θα είναι ο Τιόπ σε ρόλο κόφτη, με τους Μίτσελ και Καφέ στα άκρα. Στην επίθεση το δίδυμο θα είναι οι Σκόκο και Μπαχά με έναν εκ των Λυμπερόπουλου και Γερέιρο ακριβώς πίσω τους στον άξονα.