Ένα νέο... πρόβλημα έχει προκύψει για τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα με ονοματεπώνυμο: Αριέλ Ιμπαγάσα.

Το... αγκάθι για τους "ερυθρόλευκους" έγκειται στο γεγονός ότι ο Αργεντινός -ακόμη και στα 38- τα σπάει, για να μιλήσουμε... σημερινά. Με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 239 λεπτά στο χορτάρι "κινδυνεύει" να αναδειχθεί σε MVP των Πειραιωτών, μετά τον Ρομπέρτο βεβαίως.

Στο Ρέντη, λοιπόν, καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι, σε τρεις μήνες δηλαδή, τελειώνει το συμβόλαιο του "λιλιπούτειου" μαέστρου. Ο ίδιος θέλει να μείνει. Το είπε ανοιχτά και πέταξε τη μπάλα στα πόδια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι εκτιμά την αγωνιστική προσφορά που έχει για συνοδευτικό την πρέπουσα εξωαγωνιστική συμπεριφορά.

Στον Πειραιά ήδη προβληματίζονται. Από τη μία ο Ιμπαγάσα του χρόνου θα διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του και από την άλλη βλέπουν ότι ακόμα και η απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ δεν έχει καλύψει στο έπακρο το "κενό" του "Κάνιο".

Κάπως έτσι, δεν θα πρέπει να αποκλείεται η πρόταση στον Ιμπαγάσα για παραμονή την επόμενη (και τελευταία) σεζόν. Το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο ίδιος είναι να δεχθεί μια μείωση στις αποδοχές του, με δεδομένη την "προχωρημένη" ποδοσφαιρικά ηλικία του, που σίγουρα αποτελεί εμπόδιο στην εξεύρεση ικανοποιητικού συμβολαίου, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Μια άλλη εναλλακτική είναι να τιμηθεί από την ΠΑΕ, όπως (απέδειξε ότι) του αξίζει...

Christiano