Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν ορίσει ραντεβού σε ουδέτερο έδαφος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ραντεβού που μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει που θα γίνει. 

Αυτό, βεβαίως, για να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όσο γίνεται- η τελική φάση των διαπραγματεύσεων. Άγνωστες παραμένουν και οι προθέσεις των δύο ανδρών, ωστόσο όσοι γνωρίζουν λένε ότι και μόνο το γεγονός ότι ξεπερνιέται η παρεξήγηση των τελευταίων ημερών με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, είναι καλό σημάδι.

Επαναλαμβάνουμε, ότι όπως συμφωνήθηκε να γίνει νέο ραντεβού, έτσι μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι όλα κινούνται σε τεντωμένο σχοινί. Όμως, δεν μπορεί παρά να είναι θετικό το γεγονός ότι το αφεντικό της ΚΑΕ δείχνει να έχει διάθεση να ακούσει τον κ. Αλαφούζο.

Διότι ο τελευταίος δεν είχε καμιά ανάμειξη στα όσα έγιναν στη Δίκη και τις αναφορές της εκπομπής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η θετική αύρα, λοιπόν, υπάρχει. Απομένουν οι πράξεις και από την πλευρά του ιδιοκτήτη της μπασκετικής ομάδας.

Christiano