Ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της αναμέτρησης. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πήρε στις πλάτες του το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και έφτασε πολύ κοντά στο να το κερδίσει.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, δεν θέλησε να μιλήσει για την διαιτησία, αλλά στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του και την συγκέντρωση που είχε στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», παρά την ήττα με 83-82:

Για το αν θεωρεί πως τον… έκλεψαν οι διαιτητές: «Δεν νιώθω έτσι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ένα μικρό κομμάτι παιχνιδιού κατάφερε η Μπαρτσελόνα να μας φύγει. Από ένα σουτ χαμένο δικό μου χάσαμε το παιχνίδι.
Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι άλλοι άνθρωποι που θα κρίνουν. Θέλω να σταθώ στην δική μας την ομάδα».

Για το αν τώρα φαίνεται το μέγεθος της ζημιάς από την Λιέτουβος: «Έχουμε πει ότι εμείς βάλαμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Τα ματς με την Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη σειρά. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε αποδείξει πως τον έχουμε».

Για την συγκλονιστική εμφάνιση του: «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Είναι παιδιά που κάναμε τρομερή δουλειά. Μπορεί σε μια μέρα να είσαι καλά. Αυτό που μετράει είναι η συνολική απόδοση της ομάδας. Είμαστε πίσω 1-0 και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να είμαστε καλύτεροι για να ισοφαρίσουμε τη σειρά».