Ο πρόεδρος της Κάχα Λαμποράλ Χοσέ Κερεχέτα εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ιταλό κόουτς προκειμένου να τον φέρει στη Βιτόρια εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος... Οι ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο οραματίζονται να χτίσουν μια μεγάλη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε Ιταλία και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και ευελπιστούν να πείσουν τον Μεσίνα να επιστρέψει για να εργαστεί στην πατρίδα του.

Παράλληλα, η Κίμκι η οποία φέτος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα έχοντας τον Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο ακούστηκε πως πολύ θα ήθελε τον Μεσίνα στον πάγκο της.

Κι όλες αυτές οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν και το ΝΒΑ. Μάλιστα δημοσίευμα του tubasket.com αναφέρει ότι οι Σπερς που τον έχουν καλέσει κιόλας στο Σαν Αντόνιο πολύ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο τεχνικό τιμ τους.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει για μία διετία από την Ευρώπη προκειμένου να εντρυφήσει στο αμερικανικό μπάσκετ, όντας βοηθός σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.