Βέλη κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη έριξε ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, υπογραμμίζοντας πως για όλα φταίει ο Τζίγγερ.

Ο εκπρόσωπος του κ. Βγενόπουλου σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Nova Σπορ FM" έκανε μια μίνι αναδρομή σε όλα όσα συνέβησαν την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό και από τα λεγόμενά του, αυτός που φταίει μονάχα είναι ο Γιάννη Βαρδινογγιάνης.

Για το χθεσινό ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Χωρίς να έχω λόγους που το λέω, η ευθύνη για όσα συμβαίνουν τη φετινή χρονιά στην ομάδα είναι όλη του κ. Γιάννη (Βαρδινογιάννη). Με κάθε εκτίμηση που του έχω. Ο Νίκολας Πατέρας ανέλαβε και αποχώρησε. Εκείνος τοποθέτησε τους πάντες (σσ Βαρδινογιάννης). Ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο, μετά έγιναν μεταγραφές, καθορίστηκε το μπάτζετ και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πάντα με άτομα της επιλογής του. Έφερε τον κ.Γόντικα, ο οποίος έφτασε σε συσκευασία μιας θέσης, να κατέχει πέντε θέσεις. Όλα σε ένα. Στη συνέχεια αποχώρησε σε μεταγραφές.

Ο κ. Γιάννης στην αρχή είπε ότι βάζω την αύξηση του ΜΚ, μετά είπε βάζω το 30% και αργότερα είπε βάζω χορηγία. Δεν κριτικάρω. Αλλά δεν μπήκαν τα λεφτά αυτά, γιατί αν είχαν μπει, τότε θα ήμαστε εντάξει. Η πλευρά του κ.Βαρδινογιάννη –αν εκφράζεται από τον ίδιο μου είναι σεβαστή. Με κάθε εκτίμηση, όμως, η φετινή πρόοδος της ομάδας είναι αποκλειστικότητας του".

Για το αν θα υπάρξει απάντηση από τον Ανδρέα Βγενόπουλο στην ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη: "Καθαρά και ωραία για να τελειώσει το θέμα. Είμαι χρόνια στον Παναθηναικό… Ο κ.Βγενόπουλος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ σοβαρός. Έχω μπει στις επιχειρήσεις του, και ξέρω ότι ασχολείται με πάρα πολύ σοβαρά θέματα. Αυτά τα θεωρεί γελοιότητες που γίνονται. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ασχοληθεί. Και οι θείοι του Βαρδινογιάννη δέχθηκαν… λάσπες και καθόλου καλές συμπεριφορές.

Ούτε ανακοινώσεις, όμως, υπήρξαν, ούτε κάποιο άλλο ‘’υποκατάστατο’’ βγήκε να πει αηδίες. Οι νεαροί κύριοι που εδώ δεν τους πάω δεν έχουν καμία σχέση στη συμπεριφορά τους με τους γονείς τους. Έβγαζε ποτέ ο Θόδωρος εκ των υστέρων ανακοινώσεις; Βέβαια, έχουν και πλεονεκτήματα, αλλά δεν μοιάζουν στις σταράτες τους κουβέντες".