current views are: 1

5 Μαΐου 2014
Δημοσίευση15:51

Θέλουν νεκρό για να βάλουν μυαλό;

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς σε αυτή τη χώρα…

Δημοσίευση 15:51’
αρθρο-newpost

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς σε αυτή τη χώρα…

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς σε αυτή τη χώρα…

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από τα τραγικά γεγονότα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από τις βόμβες μολότοφ που έπεσαν σε κερκίδα οπαδών, από τους ανεγκέφαλους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα για τα πλέι οφ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, και οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν εκ νέου εισιτήρια για τους οπαδούς τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο!

Υπενθυμίζεται ότι οκτώ μέρες πριν από τις σκηνές ντροπής της Κυριακής, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είχε γίνει το ίδιο. Χαμός κυρίου.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια κίνηση που κανείς δεν έχει ακόμα κατανοήσει το σκεπτικό της, ζήτησε εισιτήρια για το Περιστέρι. Ο Ατρόμητος, βεβαίως, αποδέχθηκε το αίτημα όπως έχει κάνει με όλες τις ομάδες μέχρι τώρα, η αστυνομία όμως είπε “όχι”.

Και πολύ καλά έκανε. Αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αντιληπτό από κανέναν, είναι το αίτημα του δικεφάλου. Ο Ιβάν Σαββίδης που έχει στόχο να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπει ότι παρά τις αγκαλιές με τον Αλαφούζο, αγάπες μεταξύ των οπαδών δεν υπάρχουν. Ούτε φυσικά μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο της ενέδρας και τα εκ νέου επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού. 

Το ερώτημα είναι απλό: Τι πρέπει να γίνει για να αποδεχτούμε την κατάσταση, από τη στιγμή που τίποτε δεν κινείται προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης; Αίμα χύθηκε στη Λεωφόρο (για όσους παρατήρησαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο), τι…λείπει; Να χαθεί ζωή;

Christiano


σχετικα αρθρα