Αγώνας δίχως αύριο είναι η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ολυμπιακό, καθώς αυτό το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η ομάδα της Β. Ελλάδας καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης ή όχι. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη είναι αποφασισμένοι να κάνουν το καλύτερο φετινό παιχνίδι τους, ειδικά τώρα που ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν τον ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και σε αυτό συντέλεσε η επιρροή του Έλληνα τεχνικού κατά την διάρκεια της μικρής διακοπής του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα, με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η οποία έγινε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει στους Οράσιο Καρντόζο και Φερέϊρα Ντουγκλάο. Από την άλλη επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Τζαμάλ Αμπντούν και ο Απόστολος Γιάννου.

Σημειώνεται ότι για τον μπακ της Καβάλας Μίρκο Χργκόβιτς, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του για το φετινό πρωτάθλημα αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του θα την εκτίσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.