Ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ εξέφρασε την επιθυμία του να... βρεθεί στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει το Final 4!

Εκεί το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να προσθέσει το… έκτο αστέρι στην φανέλα του, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να εκφράζει στην εφημερίδα «Πράσινη» την υπερηφάνεια του για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
«Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, ήταν κάτι το τρομερό. Δεν είχα ζήσει στη ζωή μου τέτοια εμπειρία. Το κλίμα ήταν απλά συγκλονιστικό. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τον Ομπράντοβιτς, είναι ένας τρομερός προπονητής. Είναι μια πραγματική ομάδα, ενωμένη και αποφασισμένη για όλα», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τόνισε πως θέλει να ταξιδεύσει στην Βαρκελώνη για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια του για την κατάκτηση ενός ακόμα Ευρωπαϊκού τροπαίου: : «Εγώ σας υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να έρθω στη Βαρκελώνη. Θέλω να συμπαρασταθώ στη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει το τρόπαιο της Euroleague. Μακάρι να τα καταφέρω! Ξαναλέω πως αυτό που έζησα στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και την Πέμπτη ήταν μαγικό. Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός».