Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο που είχε με οπαδό στις Σέρρες έδωσε ο Σωτήρης Νίνης, διαψεύδοντας τα όσα κυκλοφόρησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού τόνιζε στον περιβάλλον του πως εκείνος που τον πλησίασε τον έβρισε χυδαία, χωρίς ωστόσο ο διεθνής μέσος να αφήσει αναπάντητη την πρόκληση.

«Δεν ήταν Παναθηναϊκός αλλά Σερραίος. Δεν κατάλαβα ότι μου ζήτησε αυτόγραφο ή φωτογραφία. Εγώ πήγαινα προς το πούλμαν και άκουσα να με βρίζει χυδαία και μετά να με λέει ψώνιο.

»Τότε του είπα ότι έχει να πει, να το πει μπροστά μου και όχι να κρύβεται», σχολίαζε χαρακτηριστικά όσον αφορά το επεισόδιο που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Και οι Άγγλοι στέλνουν τον Σισέ στην Λάτσιο

Μετά τα Ιταλικά ΜΜΕ, τώρα τα Αγγλικά, στέλνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο. Πιο συγκεκριμένα, το «insidefutbol» αναφέρει πως οι Λατσιάλι παρακολουθούν την περίπτωση Γάλλου επιθετικού και τον έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα.

Το ίδιο δημοσίευμα που επαγγέλλεται πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Σισέ είναι δυσαρεστημένος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θέλει να αποχωρήσει από την χώρα μας. Ετσι η Λάτσιο που ψάχνει για έναν επιθετικό έχει βάλει στο …μάτι τον Γάλλο και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να του καταθέσει πρόταση.