'Εντονη δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για την άσχημη εμφάνιση στις Σέρρες.  Η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού κόντρα στον υποβιβασμένο Πανσσεραϊκό, εξόργισε όπως ήταν λογικό τους διοικούντες την ομάδα. Ορατό φαντάζει λοιπόν το ενδεχόμενο να επιβληθεί πρόστιμο στους παίκτες, προκειμένου να συνετιστούν, καθώς ακόμα και ως αδιάφοροι μπορούν να χαρακτηριστούν στην αναμέτρηση των Σερρών.

Η διοικούσα επιτροπή, μάλιστα, θα συνεδριάσει σύντομα για το θέμα -μπορεί και σήμερα- και θα αποφασίσει αν, τελικά, θα επιβληθεί το πρόστιμο.

Η τραγική εμφάνιση της ομάδας έχει εξοργίσει και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, οι συστάσεις του οποίου αναμένεται να είναι έντονες κατά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης.

Οι "πράσινοι" εμφανίστηκαν χαρακτηριστικά αδιάφοροι απέναντι σε μια υποβιβασμένη ομάδα, χωρίς κίνητρα, και το γεγονός αυτό καθιστά την ήττα τους άμεσα επιλήψιμη.

«Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν οι παίκτες όταν χάνεται ο τίτλος και ειδικά με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν θα ζούμε με αυτή τη δικαιολογία. Είναι πληρωμένοι στην ώρα τους, έχουν καλά συμβόλαια, είναι επαγγελματίες και υποχρεωμένοι να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως είναι εντάξει η διοίκηση, έτσι πρέπει να είναι και οι ποδοσφαιριστές», έλεγαν χθες στελέχη της ΠΑΕ.

Η Επίσκεψη του κ.Γόντικα στην Παιανία δεν αναμένεται για την προπόνηση της Τρίτης, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μια από τις επόμενες ημέρες, ώστε να μιλήσει στους παίκτες.