Τις διαπραγματεύσεις που έχει με τον Παναθηναϊκό για τη μετραγραφή του Ισμαέλ Μπλάνκο παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα aek365.gr ο εκπρόσωπος του Αργεντινού στράικερ, Γκουστάβο Οναϊντία. Παράλληλα, τόνισε ότι οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ είναι πολύ λίγες.

"Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ. Δεν μας ικανοποιεί η πρότασή της, η οποία, πάντως, είναι σεβαστή. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία", δήλωσε αρχικά ο Οναϊντία, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η τελική απάντηση του Μπλάνκο θα καθυστερήσει: "Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ, διότι μελετάμε και άλλες προτάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα"!

Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό απάντησε: "Ναι, μιλήσαμε για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε", ενώ για τις προθέσεις του Μπλάνκο είπε: "Είναι ανοιχτός, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό".