Ο Φερέιρα είδε τον Σωτήρη Νίνη να προπονείται κανονικά με συνέπεια ο Πορτογάλος τεχνικός να τον υπολογίζει για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο διεθνής μέσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Φερέιρα.

Οι παίκτες στους οποίους ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεία να βασίζεται, είναι ο καντέ που ειναι τιμωρημένος και ο τραυματίας Πετρόπουλος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Αναμονή θα υπάρξει πριν αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Σπυρόπουλου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισητήρια της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, για τα ακόλουθα:
• Δεν θα οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου ΟΑΚΑ, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.