current views are: 1

29 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση14:19

Στη «ρουλέτα» των πέναλτι χάθηκε το όνειρο στο Μουντιάλ για την Εθνική Ελλάδας (Bίντεο)

Στη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική μας ομάδα να χάνει με 5-3 κι ενώ είχε έρθει ισόπαλη νωρίτερα με 1-1 έπειτα από 120 λεπτά αγώνα.

Δημοσίευση 14:19’
αρθρο-newpost

Στη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική μας ομάδα να χάνει με 5-3 κι ενώ είχε έρθει ισόπαλη νωρίτερα με 1-1 έπειτα από 120 λεπτά αγώνα.

Στα πέναλτι κρίθηκε η πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική μας ομάδα να χάνει με 5-3 κι ενώ είχε έρθει ισόπαλη νωρίτερα με 1-1 έπειτα από 120 λεπτά αγώνα.

Μοιραίο για την Ελλάδα το χαμένο πέναλτι του Φάνη Γκέκα, όμως οι χαμένες ευκαιρίες, τελικά κόστισαν στο εθνικό μας συγκρότημα.

Τα πέναλτι
Μπόρζες 1-0
Μητρογλου 1-1
Ρούις 2-1
Χριστοδουλόπουλος 2-2
Γκονζάλες 3-2
Χολέμπας 3-3
Κάμπελ 4-3
Γκέκας απόκρουση Νάβας
Ουμάνια 5-3

Χιτσκοκικό φινάλε

Νωρίτερα, το απίστευτο θρίλερ στο γήπεδο Περναμπούκο του Ρεσίφε, είχε οδηγηθεί στην παράταση, με την Ελλάδα να ισοφαρίζει την Κόστα Ρίκα στο 90ο λεπτό, κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχαιρετούσε την είσοδο στην οκτάδα του Μουντιάλ.

Η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από το γκολ του Ρουίς στο 52ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έδωσε τη λύση λίγο πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Από το 66ο λεπτό η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής έπαιζε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή του Ντουάρτε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο, ήταν απειλητική με αποκορύφωμα τη φάση του 37ου λεπτού όταν ο Νάβας απέκρουσε την προβολή του Σαλπιγγίδη, μετά τη σέντρα του Χολέμπας.

Ελλάδα: Καρνέζης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης (77′ Κατσουράνης), Καραγκούνης, Σάμαρης (57′ Μήτρογλου), Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης (69′ Γκέκας), Σαμαράς

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ντίας, Γκαμπόα (75′ Ακόστα), Γκονζάλες, Ντουάρτε, Ουμάνια, Μπόρχες, Τεχέδα (65′ Κουμπέρο), Μπολάνιος (83′ Μπρένες), Ρουίς, Κάμπελ.

Το γκολ του Παπασταθόπουλου:

Σημειώνεται ότι η Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία που πήρε μία συγκλονιστική πρόκριση κόντρα στο Μεξικό.

 


σχετικα αρθρα