Μπάρτον: Αθώα παιδιά σφαγιάζονται- Μπεναγιούν: Είσαι ηλίθιος

Μπάρτον: Αθώα παιδιά σφαγιάζονται- Μπεναγιούν: Είσαι ηλίθιος

Ματς στο twitter έδωσαν ο Τζόι Μπάρτον και ο Γιόσι Μπεναγιούν, με αφορμή όσα συμβαίνουν στη Γάζα.

Ο Μπάρτον ανέφερε: «Αν ήταν κάποιος άλλος αντί του Ισραήλ, η Δύση θα είχε παρέμβει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αθώα παιδιά σφαγιάζονται. Αυτό πρέπει να σταματήσει», για να παρέμβει ο πρώην συμπαίκτης του στην ΚΠΡ, Μπεναγιούν: «Φίλε, τα πράγματα δεν μπορούν ποτέ να αλλάξουν, ήσουν ηλίθιος και θα παραμείνεις ηλίθιος για όλη σου τη ζωή... Ντροπιαστικό».

O Mπάρτον δεν άφησε έτσι την προσβολή λέγοντας: «Αρχικά, δεν μπορείς να λες κάποιον ηλίθιο με τόσο κακή γραμματική. Κατά δεύτερον, δεν μπορείς και δεν πρέπει να σκοτώνεις αθώα παιδιά. Τρίτον δεν μπορείς να διώχνεις τους ανθρώπους από τη γη τους επειδή ένα μυθιστοριματικό κείμενο χιλιάδων ετών στο υπαγορεύει».

Τέλος, ο Μπάρτον τόνισε: «Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό. Εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου να είστε καλά και ασφαλείς. Και να παραμείνετε έτσι καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής».

If this was anybody else but Israel the West would intervene. It cannot continue. Innocent children being slaughtered. This must stop.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο