Το σημερινό Δ.Σ. για τον Παναθηναϊκό είναι το πιο κρίσιμο... μέχρι το επόμενο.

Πολλά μπορεί να κριθούν από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο (16:00) των μετόχων του Παναθηναϊκού, αν τελικά σε αυτό παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου και δεν αναβληθούν για επόμενο Δ.Σ.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην πρώτη συγκέντρωση των μετόχων περίμεναν απαντήσεις και αποφάσεις σχετικά με το πως θα πορευθεί ο σύλλογος στη συνέχεια αλλά αντί αυτού είδαν νέες κόντρες μεταξύ των μετόχων και ένα κενό για την επόμενη μέρα.

Ο φόβος όλων είναι να μην γίνει κάτι αντίστοιχο και στην σημερινή συνεδρίαση αφού από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άλλο Δ.Σ., για νέες αλλαγές για ετεροχρονισμένες αποφάσεις αφού οι μέρες περνούν και όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν δεν αποφασίζεται -σε συνδυασμό φυσικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου γενικότερα- τότε τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.

Σήμερα θα φανεί αν τελικά θα γίνει και η αύξηση των 15 εκατομμυρίων που είχε... συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά, και θα φανείς ακόμη αν κάποιος έχει διαθεση να "βγει μπροστά" κάτι επίσης δύσκολο.