Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη Τύπου του Κώστα Πηλαδάκη, στο φως της δημοσιότητας βγήκαν τα χρέη κάποιων ΠΑΕ της Superleague που στο σύνολο τους αγγίζουν τα 204 εκ. ευρώ εν αντιθέσει με την ΑΕΛ που χρωστά μόλις 189.000 ευρώ.

Όλοι περίμεναν με αγωνία την Δευτέρα το πρωί για να μάθουν τις προθέσεις του Κώστα Πηλαδάκη όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο της Λάρισας.

Τελικά ο γνωστός επιχειρηματίας όπως έκανε γνωστό θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή και θα στηρίξει την ομάδα, με διαφορετικό τρόπο διοίκησης όμως.

Μέσα σε όλα όσα ακούστηκαν είχαμε και κάποια ενδιαφέροντα ακόμα, που έχουν να κάνουν με διαιτησία και χρέη. Μένοντας στα χρέη λοιπόν, να πούμε πως το Sportlarissa.gr δημοσιοποίησε εκτυπώσεις των δεδομένων του συστήματος Taxis, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής έχουν συνολικά χρέη 204. 368. 056 εκ. ευρώ!

Τι είναι το Taxis;

Το TAXISnet λοιπόν είναι μία Online υπηρεσία του κράτους, η οποία δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς το δημόσιο (εφορίες κτλπ) από  το ίντερνετ. Μέσω του Taxis φυσικά μπορείς να δεις τα συνολικά σου χρέη και αν έχεις πρόσβαση, ενώ, θεωρητικά (όπως κάποιοι λογιστές ή πηγές μέσα από το σύστημα) μπορείς να δεις και τα χρέη άλλων εταιριών όπως οι ΠΑΕ.