Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για τον Ηρακλή, στο τέλος της εβδομάδας, με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας της μακεδονικής ομάδας με τον Γιώργο Παράσχο. Αυτό συνάγεται από το γεγονός, πως δεν έγινε ως τώρα καμμιά συζήτηση επέκτασης της συνεργασίας του και για την επόμενη σαιζόν, ενώ ήδη έφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ και δυο προτάσεις για υποψήφιους τεχνικούς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα η μια αφορά τον 38χρονο Ντάρεν Φέργκιουσον, γιό του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έχει εμπειρία ομάδων μικρότερων κατηγοριών στην Βρετανία. Η δεύτερη πρόταση αφορά έναν Ισπανό τεχνικό, τον Λίγιο, που εργάστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Αλμερία, φέτος.

Συνεχίστηκε, σήμερα με μια προπόνηση, η προετοιμασία για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία. Οι Κατσαμπής, Κυριαζής, Γιάκομπ, Ντάνι, Επαλέ, Zερκά και Ελευθερόπουλος, έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος, ενώ, από τους προαναφερθέντες, ίσως, μόνο ο Γιάκομπ υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.