Χαμηλά κράτησε τη μπάλα ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αργεντινής. Ακόμη, αναφέρθηκε στα σημεία-«κλειδιά» ενόψει Σερβίας.

«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο. Δείξαμε καλή εικόνα σε όλα τα ματς, αλλά θα ξεχάσουμε αμέσως την Αργεντινή. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση να βρεθούμε στους 8 και θα παλέψουμε γι’ αυτό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Σερβία. Η ομαδική μας άμυνα είναι που παίζει περισσότερο ρόλο απ’ την ατομική», δήλωσε ο Πρίντεζης, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr, και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τη Σερβία: 

«Ο Τεόντοσιτς είναι παίκτης κλειδί που στην καλή του μέρα μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα. Γενικά η Σερβία έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% απ’ το πρώτο λεπτό». 

Όσον αφορά στον τραυματισμό του όσο έπαιζε στη Μάλαγα, είπε: 

«Ήταν λίγο δύσκολο εδώ σε αυτό το γήπεδο που είχα τραυματιστεί στο παρελθόν σοβαρά. Σήμερα κάρφωσα σε αυτή την μπασκέτα για πρώτη φορά από τότε. Απ’ το να διακρίνεσαι μέσα απ’ την ομάδα μέχρι να το φτάσεις στα… αζήτητα δεν απέχει και πολύ. Εκείνο το καλοκαίρι (που τραυματίστηκε) ή θα έπαιζα μπάσκετ ή θα έπεφτα πολύ χαμηλά. Δεν έκατσα καθόλου, δούλεψα πολύ, μου έδωσε και τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός και ευτυχώς ανέβηκα».