Δυο ημέρες ξεκούραση ζήτησε για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ο Φώτης Κατσικάρης, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τη Σερβία.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Αργεντινής, ο ομοσπονδιακός προπονητής, δήλωσε:

«Ήταν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα. Θέλαμε τη νίκη για να τερματίσουμε πρώτοι και κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και σε κάθε παιχνίδι μεγαλώνουμε ως ομάδα. Κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και, παρότι δεν είμαι λάτρης των στατιστικών, κυριαρχήσαμε και στα 5 παιχνίδια μας. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ σκληρή ομάδα και δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είναι σπουδαίοι κι αξίζουν την πρώτη θέση. Τώρα έχουμε δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς με τη Σερβία (7/9, 19:00). Τώρα σβήνουν τα φώτα, ξεχνάμε ό,τι κάναμε κι ετοιμαζόμαστε για έναν πόλεμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήρθαν στο γήπεδο, αλλά κι εκείνους που μας υποστηρίζουν απ' την Ελλάδα».

Για τον Γιάννη Μπουρούση, ο Φώτης Κατσικάρης, είπε:

«Έπαιξε με την καρδιά του. Ακόμη κι όταν ήταν εξουθενωμένος, ήταν καθοριστικός. Δεν είναι εύκολο ν' αντιμετωπίζεις το Σκόλα στην άμυνα και ταυτόχρονα να παίζεις τόσο σημαντικό ρόλο στην επίθεση. Είναι ένας παίκτης νικητής, με μεγάλη καρδιά». 

Όσον αφορά στην προετοιμασία, ενόψει του παιχνιδιού με τη Σερβία, σημείωσε:

«Ένα απ' τα ατού της ομάδος είναι ότι ελέγχουμε απ' την πρώτη μέρα τα συναισθήματά μας. Έχουμε τη νοοτροπία και το χαρακτήρα να μη μένουμε στις νίκες μας. Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον αγώνα με τη Σερβία. Θα 'ναι δύσκολο παιχνίδι. Θα δούμε τα λάθη μας, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να εστιάσουμε στα δυνατά σημεία μας ως ομάδα».