Άλλη μια απομάκρυνση υπήρξε σήμερα στην Καβάλα. Σειρά είχε ο Στέφανος Σιόντης, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας και βοήθησε τα μέγιστα την Καβάλα στις περισσότερες αγωνιστικές παρουσίες της.

«Φεύγω από την ομάδα σαν φίλος. Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας σταματάω την συνεργασία με την ομάδα. Εζησα πολύ καλές στιγμές και θα μου μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τον κ. Ψωμιάδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλο το τελευταίο διάστημα» ανέφερε ο Στέφανος Σιόντης αμέσως μετά τη λύση του συμβολαίου του με τους "Αργοναύτες". Ετσι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από την ΠΑΕ αγγίζει τους επτά, όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Ψωμιάδη, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να ρίχνει το βάρος της προπόνησης στην τεχνική και στην φυσική κατάσταση. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου κατόπιν ο Ελληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Περιστέρι.