Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα της φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου και την απονομή, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική.

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος της σημασίας της κατάκτησης του 38ου Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να παραγνωρίζει και την γενικότερη κατάσταση της χώρας μας. Ως εκ του τούτου ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε την κατά το δυνατόν μείωση του συνολικού κόστους της τελετής και σε αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους χορηγούς της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός που συνδράμουν στην όλη διαδικασία και όλους όσους εργάζονται εθελοντικά για το σκοπό αυτό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και στη συνέχεια τονίζονται τα εξής:

«Με απόφαση του προέδρου θα διατεθεί το ποσό που αντιστοιχεί σε 20.000 γεύματα σε τέσσερις ενορίες του Πειραιά για τους άπορους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί στις Ενορίες Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου και Αγ. Σπυρίδωνα Πειραιά, καθώς και στην Ενορία Παναγίτσας Νίκαιας.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός μετά τον αγώνα κατά της φτώχειας, τη συνδρομή της στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων κοινωνικών ιδρυμάτων όπως το «Αργώ» και το «Ελπίδα», τη συμβολή της στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των περιοχών που επλήγησαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, αποδεικνύοντας ότι δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό μόνο πρωταθλητή στα γήπεδα, αλλά και πρωταγωνιστή στην κοινωνία μας».

Το πρόγραμμα της φιέστας έχει ως εξής:

16:15 Έναρξη του αγώνα Βετεράνων

16:45 Λήξη του 1ου ημιχρόνου

16:55 Έναρξη του 2ου ημιχρόνου

17:25 Λήξη του αγώνα Βετεράνων

18:00 Έναρξη προβολής στα matrix των video της χρόνιας

18:33 Βράβευση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τους Βετεράνους

18:40 Βράβευση του MVP της χρονιάς

18:43 Βράβευση του Αντώνη Νικοπολίδη

18:50 Βράβευση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

19:00 Έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Λάρισα

19:45 Ημίχρονο

19:47 Βράβευση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

19:55 Βράβευση του καλύτερου γκολ της χρονιάς

20:00 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

20:55 Λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Λάρισα

20:55-21:10 Στήσιμο εξέδρας απονομής

21:10 Έναρξη μουσικοχορευτικού προγράμματος

21:25 Έναρξη από τον παρουσιαστή ή παρουσιάστρια της εισόδου του προέδρου και των παικτών, με τελευταίους τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη

21:35 Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή, ρίψη βεγγαλικών στο γήπεδο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

21:40 Φωτογράφιση πρωταθλητών

21:43 Γύρος θριάμβου