Εξαγριωμένοι οπαδοί της Σαμπντόρια για τη νέα ήττα της ομάδας, επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή από το Μιλάνο πίσω στη Γένοβα.

Η Σαμπντόρια γνώρισε νέα ήττα στο Καμπιονάτο (με 3-0 από την Μίλαν στο Σαν Σίρο) και με τη σειρά τους οι παίκτες της ομάδας γνώρισαν... τον τρόμο τα ξημερώματα της Κυριακής κατά την επιστροφή τους στη Γένοβα.

Συγκεκριμένα, οπαδοί του συλλόγου οπλισμένοι με πέτρες και ρόπαλα σταμάτησαν στο δρόμο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σαμπντόρια πίσω στην βάση της.

Έσπασαν παράθυρα του λεωφορείου και απείλησαν μέχρι και με... θάνατο τους τρομοκρατημένους παίκτες σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί.

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του συλλόγου που εξέδωσε ανακοίνωση:

"Αναφορικά με το επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής, η Σαμπντόρια καταδικάζει αυτό που συνέβη. Κανένα αποτέλεσμα, όσο αρνητικό και να είναι, δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια ενέργεια. Η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, αλλά ο μόνος τρόπος να βγούμε από αυτή είναι να παραμείνουμε ενωμένοι".

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Ρικάρντο Γκαρόνε:

"Αυτό που έγινε δεν είναι αποδεκτό. Τίποτα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει! Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά θα συνεχίσω. Δεν θα τα παρατήσουμε".

Να σημειωθεί ότι με την ήττα της αυτή η Σαμπντόρια έμεινε στους 32 βαθμούς, ένα μόλις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Έχει όμως ένα ματς περισσότερο, συνεπώς αν σήμερα μία από τις Τσεζένα ή Μπρέσια νικήσουν θα την βάλουν στις θέσεις που οδηγούν στην Serie B.