Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, ως media partner, καλύπτοντάς την με πλούσιο ρεπορτάζ, ενώ θα κατεβάσουν και τη δική τους ομάδα, τη «Novasports Running Team». 

Ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης είναι αγώνας αντοχής και µικρός «αδερφός» του Μαραθώνιου δρόµου. Όπως µαρτυρά και το όνοµά του, πρόκειται για αγώνα απόστασης µισού Μαραθωνίου (42,195 χιλ.), δηλαδή 21,095 χιλ. Τόσο ο Μαραθώνιος, όσο και ο Ηµιµαραθώνιος είναι αγώνες που πραγµατοποιούνται σε διαδροµές διαµέσου του οδικού συστήµατος και συνήθως µέσα σε πόλεις. Ο αριθµός συµµετοχών σε αγώνες Ηµιµαραθωνίου έχει αυξηθεί τα τελευταία  χρόνια, καθιστώντας τον από τους πιο δημοφιλείς δρόµους αντοχής. 

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, θα προβληθεί μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Nova και τις εκπομπές τους, καθώς και από το site , με ειδικά αφιερώματα, αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσια στιγμιότυπα. Τη «Novasports Running Team» αποτελούν μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης στα 100μ., Βούλα Πατουλίδου, η Ολυμπιονίκης στη δισκοβολία Τασούλα Κελεσίδου, ο Ολυμπιονίκης στο τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και οι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες, Μπάνε Πρέλεβιτς (και νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Γιώργος Μασλαρινός, Βασίλης Λυπηρίδης, Γιάννης Γιαννούλης, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Κούβελας, Γιώργος Μπαλογιάννης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λάπας και Μιχάλης Ανδρεάδης. 

Η στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.

TAGS