Για τον Μάρκο Πάντελιτς, ούτε καν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του πρωταθλητή κι αυτό δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση.

«Εδώ και έξι μήνες το όνομά μου εμπλέκεται συνεχώς στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα με ομάδες που με θέλουν. Εγώ θέλω να δώσω τέλος σε αυτό. Πιστεύω ότι και η ομάδα έχει ζαλιστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Εγώ είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και έχω συμβόλαιο. Ήρθα με σκοπό να κάτσω πολλά χρόνια και να τελειώσω την καριέρα μου εδώ» τόνισε με τρόπο ξεκάθαρο στον «NovaΣπορ FΜ» και στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ότι φέτος δεν ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, πρόσθεσε:

«Μερικά πράγματα στη ζωή δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Μετράει πόσο καλή ψυχολογία έχεις. Πόσο μπορείς να βάζεις τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα και να παίζεις όσα λεπτά σε βάζει ο προπονητής. Είτε παίζεις σε όλο το ματς, είτε είσαι στον πάγκο, πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία και να τα δίνεις όλα στην προπόνηση την επόμενη μέρα, αλλά και όλη την εβδομάδα που ακολουθεί. Για έναν αθλητή που έχει κάνει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και έχει έρθει στα καλύτερα χρόνια του στην Ελλάδα, δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειρίζεται την όλη κατάσταση, αλλά προσωπικά τα κατάφερα και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».