Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέφει στον πάγκο της Ίντερ στο τέλος της σεζόν διέψευσε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη εγγράψει τα παιδιά του σε σχολείο κοντά στο προπονητικό κέντρο των «νερατζούρι».

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά ο 37χρονος αμυντικός της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Είδα τι γράφεται στις εφημερίδες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα με τον Μουρίνιο» είπε σχετικά ο «ισχυρός άνδρας» της Ίντερ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λεονάρντο, τον οποίο δικαιολόγησε, αναφέροντας ότι οι ήττες στα τελευταία ματς ήρθαν από την κόπωση και όχι από λάθος τακτική: «Ο προπονητής κάνει ό,τι είναι απαραίτητο και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου, αλλά δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις μια κατάσταση όπως αυτή. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Περιμέναμε τα καλύτερα, αλλά ήμασταν κουρασμένοι. Η κατάσταση δεν άλλαξε με τον Λεονάρντο».