"Ο Ψωμιάδης είναι ο κατάλληλος για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο" είπε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε οπαδούς του Πανιωνίου, αποκαλύπτοντας τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Νέο, προσωρινό, Δ.Σ. για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης. Δύο ώρες χρειάστηκαν για να παρθεί η απόφαση. Αμέσως μετά τη λήξη της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου στα γραφεία του Ψυχικού, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποκάλυψε ότι προχωρούν οι διαδικασίες πώλησης της ΠΑΕ.

Το "γκρουπ επιχειρηματιών" που πρόκειται να αγοράσει συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο απερχόμενος ιδιοκτήτης μιλώντας με οπαδούς του Πανιωνίου: "Ο Ψωμιάδης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την επόμενη μέρα και ο μόνος που μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο".

Πλέον απομένει -πιθανότατα την Τετάρτη- η επίσημη ανακοίνωση για την αγοραπωλησία, αλλά και η αντίδραση του κοινού του Πανιωνίου. Ενα πρώτο δείγμα της στάσης που πρόκειται να τηρήσει υπήρξε την Τρίτη έξω από τον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ., όπου περίπου 100 άτομα εξέφρασαν -ειρηνικά- την αντίθεσή τους στην πώληση του Πανιωνίου σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τον σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, Γεράσιμος Βεντούρης βγήκε με κλάματα από τη Γενική Συνέλευση, λέγοντας πως η ΠΑΕ αλλάζει χέρια και ότι ορίστηκε νέο -προσωρινό- Δ.Σ. (ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανιωνίου αρνήθηκε να πει τα ονόματα), το οποίο σκοπό έχει να προχωρήσει τις διαδικασίες μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.