Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη όταν το Κύπελλο έφυγε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος και κατέληξε στις ρόδες του ανοιχτού λεωφορείου. Περισσότεροι από 50.000 φίλοι των Μερένγκες υποδέχτηκαν τους Κυπελλούχους.

Φτηνά την... γλίτωσε το Κύπελλο του Βασιλιά όταν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη, έφυγε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος που το κρατούσε στο ανοιχτό λεωφορείο και κατέληξε στο δρόμο.

Ο οδηγός του πούλμαν δεν αντελήφθη την... πτώση και το πάτησε, ωστόσο αυτό την γλίτωσε με μικρές υλικές ζημιές σε ένα ατύχημα που δεν ήταν δυνατόν να χαλάσει το κέφι των φίλων της ομάδας και των ποδοσφαιριστών που περίμεναν 18 χρόνια ένα Κύπελλο Ισπανίας.

Το γλέντι στήθηκε στο κλασικό σημείο των πανηγυρισμών στην Μαδρίτη (στην πλατεία Θιμπέλες), με πάνω από 50.000 φίλους της Ρεάλ να υποδέχονται στις 4:15 τοπική ώρα την αποστολή της ομάδας.

Ωστόσο ο βροχερός καιρός και η... Μπαρτσελόνα που περιμένει ξανά την επόμενη εβδομάδα για το Champions League, διέλυσαν τον πανηγύρι νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.