Ο μικρός του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική χρονιά, αφού τις ευκαιριές που του έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τις εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω.

Στην σωστή διαχείριση του Ισπανού, όταν έμενε περισσότερο στον πάγκο, δεν διαμαρτύρηθηκε -αντίθετα- γνωρίζε και ο ίδιος πως αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να γίνει.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", για τον ίδιο, τον φετινό Ολυμπιακό αλλά και τον "δάσκαλο" Αριέλ Ιμπαγάσα που του έχει προσφέρει πολλά όσο είναι στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:

Πώς αισθάνεσαι ως πρωταθλητής;
«Πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Πού αποδίδεις καλύτερα;
«Για μένα καλύτερα είναι δεξιά. Είναι γεγονός πως εκεί αποδίδω καλύτερα, αλλά φυσικά εκεί που θα με βάζει ο προπονητής θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Οι στόχοι για του χρόνου;
«Πάντα πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και ο δικός μου. Να είμαστε καλά πάνω από όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλές εμφανίσεις».

Το πανηγύρισες ιδιαίτερα το γκολ…
«Το ήθελα πολύ το γκολ. Το έψαχνα πολύ. Είχα τρία δοκάρια και είχα τρελαθεί. Τέλος καλό, όλα καλά, όμως. Δύο γκολ φέτος. Μια χαρά».

Θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για του χρόνου;
«Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι καλύτερος. Θα τα δώσω όλα στην προετοιμασία, επειδή είναι το παν και πιστεύω ότι θα βελτιωθώ».

Θες να ξεκαθαρίσεις για ακόμα μία φορά το θέμα με τον Βαλβέρδε;
«Ο κύριος Βαλβέρδε είναι ο καταλληλότερος για τον Ολυμπιακό. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Δείχνει διάθεση, είναι επαγγελματίας, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα παραμείνει. Δεν τίθεται ζήτημα ότι είμαι στενοχωρημένος ή τσακωμένος και τέτοια πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Ο Ιμπαγάσα τι σου μαθαίνει στις προπονήσεις;
«Πάσες περισσότερο. Πάσες. Τον θαυμάζω. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής, με πολύ μυαλό. Ολοι θέλουν να μοιάσουν στον Αριελ».

Οι MVP της σεζόν;
«Δύο για μένα. Κέβιν Μιραλάς, Αριέλ Ιμπαγάσα».