current views are: 3

3 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση17:04

Ο ΠΑΟΚ «άλωσε» το Καραϊσκάκη

Δίπλο… τίτλου πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική  της Σούπερ Λίγκας.

Δημοσίευση 17:04’
αρθρο-newpost

Δίπλο… τίτλου πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική  της Σούπερ Λίγκας.

Δίπλο… τίτλου πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική  της Σούπερ Λίγκας.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αθανασιάδης (43΄) και Περέιρα (49΄) ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είχε ισοφαρίσει ο Φουστέρ (45+1).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με τον Τζανδάρη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από λανθασμένη απόφαση του επόπτη.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στο «Γ.Καραϊσκάκης», πρώτη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, απόκτησε «αέρα» 5 βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Φουστέρ- Κάτσε, Τζανδάρης, Ρατς, Σκόνδρας, Γκολάσα

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (61΄ Κασάμι), Αφελάι (60΄ Ντοσεβί), Φουστέρ, Τσόρι, Μήτρογλου (67΄ Μπενίτες).
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Τζιόλης, Σκόνδρας (56΄ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Γκολάσα, Τζανδάρης, Περέιρα (90+1 Ποζατζίδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.


σχετικα αρθρα