Σε τροχαίο ατύχημα γλυτώνοντας τα χειρότερα ενεπλάκησε ο έφορος του πόλο του Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυτάς με τον γιό του. Πολλαπλά κατάγματα σε πόδι και λεκάνη υπέστη ο παράγοντας του "τριφυλλιού".

Την "δική" του Ανάσταση φέρεται να έζησε ο έφορος του πόλο του Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυτάς που κυριολεκτικά είδε τον "Χάρο" με τα μάτια του. Ο παράγοντας των "πράσινων" μαζί με το παιδί του, πήγαινε το βράδυ της Παρασκευής στην εξοχική τους κατοικία για να περάσει τις μέρες του Πάσχα.

Ομως η έξοδος δεν ήταν όπως θα την περίμενε αφού στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα και έγινε στην κυριολεξία φύλλο και φτερό στην προσπάθεια να αποφύγει την επαφή με άλλα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση ο Πλυτάς έχει πολλαπλά κατάγματα στο ένα του πόδι και την λεκάνη και θα χρειαστούν αρκετά χειρουργεία για να γίνει καλά. Επίσης του έγιναν πολλά ράμματα στο πρόσωπο καθώς σκίστηκε από τα τζάμια, ενώ έχει και αρκετά θλαστικά τραύματα.

Τραυματίας πιο ελαφριά ο γιος του αφού έσπασε το χέρι του γλυτώνοντας επίσης από θαύμα αν διαπιστώσει κάποιος πως καταστράφηκε το αυτοκίνητο.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται να μεταβούν σε κλινική των Αθηνών.