Κατατέθηκε σήμερα από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ηρακλής στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ το κείμενο της έφεσης για τη δευτεροβάθμια εξέταση του φακέλου αδειοδότησης της εταιρείας για τη νέα σεζόν. Στη διάθεση της επιτροπής τέθηκε, επιπλέον, και μελέτη για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ που εκπόνησε για λογαριασμό των "κυανόλευκων" εξειδικευμένος οίκος σε θέματα οικονομικών ερευνών.
Συνεχείς, δε, είναι οι επαφές μεταξύ διοικούντων, νομικών, οικονομικών στελεχών του "Γηραιού", με αντικείμενο συζήτησης την αρτιότερη εκπροσώπηση της ΠΑΕ ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής κατά την εξέταση του φακέλου. Συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε σήμερα και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος.

 Ο Τάσος Κατσαμπής, έξαλλου, αρνήθηκε να αποτελέσει μέλος ολιγομελούς επιτροπής ποδοσφαιριστών, η οποία θα επιλέξει τους καλύτερους των κατηγοριών που αφορούν στη φετινή Σούπερ Λίγκα, προτάσσοντας την ταλαιπωρία που υφίσταται ο Ηρακλής με την αδειοδότησή του. «Ως μέλος της οικογένειας του Ηρακλή, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να μετάσχω σε τέτοιες διαδικασίες, την ώρα, που κάποιοι παίζουν με το μέλλον του συλλόγου μου», ήταν η απάντηση του αρχηγού του "Γηραιού" στη σχετική πρόταση που του έγινε.

 Αύριο στο μεταξύ προγραμματίστηκε η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο Κιλκίς με τον τοπικό Κιλκισιακό.
TAGS