Στις 11 το πρωί θα κυκλοφορήσουν τα περίπου 2500 επιπλέον εισιτήρια που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως όλα δείχνουν, αναμένεται μέσα σε λίγες ώρες να εξαντληθούν και αυτά. Ετοιμάζει γιορτή η διοίκηση του δικεφάλου. Πανηγυρισμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα περίπου 32.500 εισιτήρια που είχε αρχικά η ΠΑΕ για τον τελικό Κυπέλλου εξαφανίστηκαν μέσα σε τρεις μέρες με τον κόσμο να ψάχνει απεγνωσμένα για ένα "μαγικό χαρτάκι" της 30ης Απριλίου.

Η πίεση που δέχτηκε η διοίκηση της Ένωσης από τον κόσμο, ανάγκασε τους υπευθύνους της ΠΑΕ να ζητήσουν επιπλέον εισιτήρια από την ΕΠΟ και τελικά τα κατάφεραν. Αυτή τη φορά όμως, μοναδικό σημείο που θα μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί θα είναι στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Την Τετάρτη 27 Απριλίου τίθενται σε κυκλοφορία τα επιπλέον εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η διάθεσή τους θα γίνει από το εκδοτήριο του Ολυμπιακού Σταδίου επί της λεωφόρου Κύμης από τις 11.00 μέχρι την εξάντλησή τους. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς έως 2 εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 40 ευρώ στη θύρα 30 και 25 ευρώ στη θύρα 33".

Κιτρινόμαυρο Πάρτι

Με σκοπό τη δημιουργία μοναδικής ατμόσφαιρας που θα θυμίζει φιέστα τίτλου, η διοίκηση της ΑΕΚ αναμένεται να προμηθεύσει τον κόσμο με μπαλόνια και χαρτάκια, "βάφοντας" κιτρινόμαυρο το ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κιτρινόμαυρη Ώρα" η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει παραγγείλει 35.000 κιτρινόμαυρα μπαλόνια προκειμένου να δοθούν στους φιλάθλους της ομάδας.

Επιπλέον περίπου 2 εκ χαρτάκια θα εφοδιαστούν οι κερκίδες που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο του δικεφάλου προκειμένου στην είσοδο των ομάδων να τα πετάξουν στον αέρα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται προκειμένου να δημιουργηθεί μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, αλλά και για να νιώσουν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ ότι παίζουν στο σπίτι τους και να επηρεαστούν θετικά.

Σκέψεις για Νέα Φιλαδέλφεια

Μάλιστα, η ΠΑΕ έχει προχωρήσει περισσότερο τον σχεδιασμό της βραδιάς και στην περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο (το ευχόμαστε όλοι), η ομάδα θα πάει στις ρίζες της, στον χώρο του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια (σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο της περιοχής) προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο.

Φυσικά όλα αυτά, είναι στα σχέδια, αλλά πρώτα να πραγματοποιηθούν και στην πράξη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.


Πηγή: www.sport24.gr