Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας παραχώρησε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης. Ο "ισχυρός άνδρας" των "βυσσινί" μίλησε αναλυτικά:

    - Για τις πορείες οπαδών: «Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι όταν οι Λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν το δίκαιο, είχαν πολύ πιο δυνατή φωνή απ΄όλους. Μια κινητοποίηση δικαιολογείται όταν διεκδικεί το νόμιμο και το δίκαιο κι όχι το αντίστροφο. Αλλιώς να βγουν όλοι στους δρόμους για τα χρέη και στο τέλος να μην πληρώνει κανείς».

    - Για τις αδειοδοτήσεις: «Είναι απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Ο,τιδήποτε δεν προσκομίστηκε στην πρωτοβάθμια επιτροπή, δεν γίνεται να προσκομιστεί στο δευτεροβάθμιο όργανο. Ας πούμε πως μια επιταγή δεν πληρώνεται στην ώρα της και σφραγίζεται. Αν τελικά πληρωθεί δύο μήνες μετά, είτε αφορά χίλια ευρώ είτε ένα εκατομμύριο, αυτό σημαίνει πως δεν έχει υπάρξει αδίκημα; Υπάρχει κι είναι ακριβώς το ίδιο. Επιπλέον, είναι αστείο να θεωρείται από κάποιους πως πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή ενός παίκτη στα διεθνή όργανα, για να δικαιολογηθούν εκκρεμότητες πριν τις 31/12. Δηλαδή η απόφαση για μια άδεια που αφορά στο σήμερα θα βγει έναν χρόνο μετά που θα τελεσιδικήσει μια προσφυγή; Αν είναι έτσι, να μην πληρώνει κανείς στις 31/12 και να περιμένουμε την UEFA και το CAS μετά από ένα χρόνο να αποφασίσουν»

- Για την εφαρμογή της νομοθεσίας: «Θυμόμαστε πριν από μερικά χρόνια την υπόθεση Βάλνερ γιατί τηρήθηκε ο νόμος και πάνω σε αυτόν μία ομάδα πήρε το πρωτάθλημα. Όλοι είπαν τότε ότι έγινε το σωστό. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και τώρα».

- Για το δημοσίευμα του diki.blogspot.com που αναφέρει ότι ο Πανιώνιος πραγματοποίησε μεταγραφές τον Ιανουάριο χωρίς να είναι εν ισχύ η φορολογική και η ασφαλιστική του ενημερότητα: «Είναι καθαρά θέμα εισαγγελέα. Πρέπει να παρέμβει και από εκεί και πέρα, αν ισχύει το δημοσίευμα, ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του αφού θα πρόκειται για περίπτωση αλλοίωσης του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν έχει πάρει σήμερα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά σημασία έχει τί ίσχυε τότε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Δεν γνωρίζω το νομοθετικό πλαίσιο. Ενδεχομένως να έχουν έννομο συμφέρον αρκετές ομάδες και η υπόθεση αυτή να τους δώσει το έναυσμα να ασχοληθούν»

- Για το σλόγκαν «οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα»: «Φυσικά και είμαστε υπέρ. Αυτό όμως πρέπει να το εφαρμόζουμε όλοι και όχι μόνο όταν μας βολεύει. Δεν μπορεί να λένε όλοι ότι σφαγιάστηκε η ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της σεζόν και τώρα να θυμούνται ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα»

 - Για την εφαρμογή των νόμων : «Ο νόμος είναι πάνω από όλους. Όσον αφορά το θέμα της δημοσιοποίησης των φακέλων αδειοδότησης, έχω πει και στο παρελθόν πως ο,τιδήποτε αφορά τη διαφάνεια των θεσμών, είμαι υπέρ. Κάθε σύλλογος φροντίζει να προστατεύεται και κάθε ομάδα έχει τον τρόπο της να το πετυχαίνει. Εμείς δεν μπορέσαμε να προφυλάξουμε την ΑΕΛ από τη διαιτησία, όπως έκαναν άλλοι. Ομως μπορούμε να στηριχθούμε στο νόμο, για τη συνείδησή μας και για την πόλη της Λάρισας. Ενημερώνω τα αρμόδια όργανα χωρίς να φωνάζω κανάλια. Ο,τιδήποτε βλέπει το φως της δημοσιότητας θα το αξιοποιήσουμε κι εμείς»

 - Για την υπόθεση Κούλιτς: «Ρυθμίστηκε η υπόθεσή του και έκλεισε το κομμάτι αυτό. Μέχρι 31/12 δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Οποιοσδήποτε δημοσιοποίησε την ιστορία αυτή, μάλλον έχει κακή προαίρεση από τη στιγμή που δεν επηρεάζει την αδειοδότηση».