Φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο «Ζιζού».

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο πρωτοβουλίας οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, πρεσβευτής του οποίου είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, κατά της φτώχειας.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση, που γίνεται κάθε χρόνο μεταξύ των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο, με τη διαφορά πως φέτος οι φίλοι των δύο παικτών δεν θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους, αλλά με την ομάδα του Ολυμπιακού, στην οποία ενδεχομένως θα συμμετέχουν και πρώην «ερυθρόλευκοι» αστέρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο οι Έλληνες φίλαθλοι και ιδιαίτερα αυτοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους ποδοσφαιριστές, που κατά καιρούς κόσμησαν τα γήπεδα ανά τον κόσμο.

«Ο επόμενος αγώνας κατά της φτώχειας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Οι φίλοι του Ζιντάν και του Ρονάλντο θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα επίλεκτων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη», αναφέρει ο Ζιντάν στην ιστοσελίδα του.

Η συμφωνία για την διεξαγωγή του μεγάλου αυτού φιλικού ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως γίνεται κατανοητό τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.