Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΚ μετά τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, όπου υποτίθεται ότι θα είχαμε μια "γιορτή του ποδοσφαίρου" όπως πρέπει να είναι ο τελικός του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.
Ο διαιτητής του τελικού, Τάσος Κάκος, έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι κατά τη διάρκεια του τελικού έγιναν αρκετές διακοπές που οφείλονταν σε εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περιγράφει ότι στο τέλος όπου είχαμε τα μεγάλα επεισόδια, χτυπήθηκε και ο ίδιος στο κεφάλι και στα πόδια, ενώ εκλάπησαν και τα σημαιάκια των βοηθών του.

Συνεπώς η ΑΕΚ κινδυνεύει με βαριά "καμπάνα" καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που θα εκδικάσει την υπόθεση θα έχει στη διάθεσή της και το βίντεο του αγώνα όπου φαίνονται αψεγάδιαστα τα "σημεία και τέρατα" που έκαναν οι χούλιγκαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Το κρίσιμο σημείο για την τιμωρία της ΑΕΚ είναι το πως θα χαρακτηριστούν από την Πειθαρχική Επιτροπή και βέβαια από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ τα χθεσινά επεισόδια. Αν χαρακτηριστούν "εκτεταμένα" θα της επιβληθεί ποινή να αγωνιστεί από 2 έως 4 αγώνες χωρίς την παρουσία των οπαδών της και παράλληλα θα της επιβληθεί υψηλό χρηματικό πρόστιμο.

Άν η απόφαση βγεί εγκαίρως, η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς την παρουσία των οπαδών της στα δύο εντός έδρας ματς για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αν η ποινή είναι μεγαλύτερη των δύο αγωνιστικών, τότε θα παίξει χωρίς θεατές και σε αγώνες του νέου πρωταθλήματος.